top of page

PRP behandeling kaalheid

Gewoon met uw eigen plasma

Wanneer u last heeft van haaruitval is dat natuurlijk erg vervelend, dat kan gevolgen hebben voor uw zelfvertrouwen. Haaruitval komt voor bij zowel mannen als vrouwen en kan verschillende oorzaken hebben. Door de haarzakjes te voeden met PRP (Platelet Rich Plasma), wordt de natuurlijke groei van de haarzakjes versterkt. PRP kan worden gebruikt bij beginnend haar uitval en dunner wordend haar, hoe eerder wordt gestart met de behandeling hoe groter de kans op succes. De behandeling is ook geschikt voor het stimuleren van de haargroei na een haartransplantatie.

Platelet Rich Plasma, oftewel plaatjesrijk plasma (PRP), is geheel lichaamseigen. Door een kleine hoeveelheid bloed af te nemen en dat vervolgens te centrifugeren wordt het plaatselijke bloedplasma gescheiden. Dit is namelijk rijk aan gezonde lichaamseigen groeifactoren. Voor gezond haar zijn gezonde haarzakjes noodzakelijk, haarzakjes overleven door de voeding die ze krijgen. Wanneer u haaruitval ervaart is het noodzakelijk om de haarzakjes met gezonde voeding te stimuleren. Door de haarzakjes te voeden met PRP, wordt de natuurlijke groei van de haarzakjes versterkt. 
 

Effecten van PRP behandeling:

  • Verminderen van ontstekingen en onrustige hoofdhuid (jeuk).

  • Zorgen voor gezonde en sterke haarzakjes.

  • Het stimuleren van de groei van haarzakjes (haarfollikel).

  • Verbeteren van de bloedsomloop van de haarzakjes.
     

Of een PRP ook voor u een oplossing kan zijn tegen haartuitval en dunner wordend haar wordt beoordeeld aan de hand van een diagnose op basis van de klachten van de patiënt en de lichamelijke onderzoeken die we tijdens het consult doen. Bij SK-plastische chirurgie zijn wij gespecialiseerd in behandelingen met PRP. Als de diagnose is vastgesteld zal de plastisch chirurg met u de behandelingsmogelijkheden bespreken. 
 

Behandeling & Herstel

Nadat het bloed bij u is afgenomen en is gecentrifugeerd, wordt het plasma via een zeer kleine injectie (micro-injectie) geïnjecteerd in de gebieden waar uw haar uitvalt of dun is. Het betreft een vrij eenvoudige en pijnloze behandeling. Daarom duurt de behandeling doorgaans niet langer dan 60 minuten. Direct na de behandeling kunt u de kliniek al verlaten en de meeste mensen kunnen direct alweer aan het werk. Er zijn meerdere behandelschema's te vinden. Wij adviseren 3 behandelingen met tussenpoos van 1 maand. En dan 1 tot 2x te herhalen per jaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Prijzen

1x PRP Meso behandeling   325,-  euro

3x PRP Meso behandeling   1100,-  euro (inclusief producten)
 

Contact

Bij SK-plastische chirurgie helpen wij u graag bij de behandeling met PRP. Wilt u nog meer informatie over de behandeling of heeft u verder nog vragen neem dan gerust contact met ons op. Onze wachttijden zijn kort. De behandeling kan in de meeste gevallen al op zeer korte termijn plaatsvinden. U kunt met ons contact opnemen via 085 - 020 31 71.

SK PRP kaalheid

Onze SK Specialisaties

Uw voordelen

Ook donderdagavond consulten

Snel geholpen

Persoonlijk en gespecialiseerd

085 - 020 31 71

Stuur een mail

Spoed

bottom of page